Trenere

Bruk ALTINA til å følge opp dine utøvere kontinuerlig gjennom treningsappen, gi tilbakemeldinger og justeringer når det er behov for det. Med ALTINA slipper du regneark og maildialog - alt kan gjøres digitalt gjennom treningsappen eller webklienten vår.

 
Altina 20170402.001.png

Oversikt over de siste aktiviteter

I ALTINA får du raskt og enkelt oversikt over de siste aktivitetene dine utøvere har gjennomført. Disse kan du kommentere på, og utøverne får da melding i treningsappen om at du har kommentert på økten. 

Altina 20170402.001.png

Enkel planlegging

I ALTINA er det flere nivåer av planlegging og du bestemmer selv hvor detaljert du vil planlegge. Det minste man må ha er navnet på økten! Eller du kan planlegge i minste detalj hvis du ønsker det. All type trening kan planlegges - ikke kun styrketrening.

Lag egne maler for økter og treningsplaner. Disse kan da enkelt gjenbrukes under planlegging for utøvere i treningplan og i kalender som vist ovenfor.

Jobb med utøverne i appen

I appen kan du enkelt både opprette nye utøvere og jobbe med eksisterende. Du kan se kalenderen til utøverne, redigere økter, planlegge nye økter og kommentere på gjennomførte økter. 

 

Kommer

Vi jobber videre med mange funksjoner og disse er rett rundt hjørnet:

  • Synkronisering av pulsklokker og aktivitetsbånd
  • Analyser og rapporter (fortløpende)

Hvis du har innspill eller spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på post@altina.no. 

Altina 20170402.001.png

Progresjonsplanlegging (pro-lisens)

I progresjonsplanleggeren kan man planlegge progresjon på styrkeøvelser. Enten kan man jobbe med en og en øvelse, eller man kan jobbe med flere økter om gangen som vist i skjermbildet ovenfor. 

Fullførte økter vil også vises i progresjonsplanleggeren og man kan da se faktisk progresjon og enkelt få oversikt over utviklingen til utøverne. Gjennomførte økter kan ikke endres i progresjonsplanleggeren.

Logge økt

For utøverne vil planlagte økter eller favorittøkter vises i ALTINA-appen. Disse logger utøveren enkelt som vist ovenfor, med kommentar og informasjon om form og skade.