Marcel da Cruz - en av Norges mest profilerte trenere

Visste du at en av Norges mest profilerte trenere er født i Brasil og har representert Norge i Bob?

Marcel da Cruz har bred treningsbakgrunn med mastergrad i idrettsvitenskap, kongepokal i to idretter og har en lang liste med profilerte utøvere han enten trener eller har trent - dette er utøvere som representerer Norge i tennis, friidrett og fotball. 

Read More
Kathrine - mattelæreren som ble personlig trener!

For 2 år siden valgte Kathrine å si opp sin faste jobb som mattelærer for å satse som personlig trener. Å si opp en trygg jobb var ingen enkel beslutning. Men for en som elsker trening og som brenner for å hjelpe folk til en mer aktiv og sunnere hverdag, ble engasjementet og drivkraften avgjørende og drømmen kunne virkeliggjøres. Karrieren som personlig trener og eget selskap Kvardagstrening ble en realitet! 

Read More
Metis - skole på idrettens premisser

Metis Vgs. er en privat videregående skole som tilbyr studiespesialisering med toppidrett som eget programfag. Det var tidligere Brann spiller, nå avdøde, Terje Risa og hans kone Agathe Bøe Risa som ønsket et bedre tilbud for elever som ville satse mot toppidrett. ”Det viktigste for oss er å tilrettelegge for elevene slik at de kan kombinere idrett og utdanning” sier toppidrettskoordinator Jan Stankiewicz.

Read More