Kathrine - mattelæreren som ble personlig trener!

For 2 år siden valgte Kathrine å si opp sin faste jobb som mattelærer for å satse som personlig trener. Å si opp en trygg jobb var ingen enkel beslutning. Men for en som elsker trening og som brenner for å hjelpe folk til en mer aktiv og sunnere hverdag, ble engasjementet og drivkraften avgjørende og drømmen kunne virkeliggjøres. Karrieren som personlig trener og eget selskap Kvardagstrening ble en realitet! Selv har ikke Kathrine bakgrunn fra aktiv idrett, men har alltid drevet med hverdagstrening - derav «Kvardagstrening».

Å bygge opp eget selskap og konsept tar tid. Derfor jobber også Kathrine som personlig trener hos Fresh Fitness. Imens bygges Kvardagstrening sakte men sikkert opp gjennom bekjentskap og et nettverk som stadig utvides etterhvert som veien blir til.

Kathrine er utdannet lærer i allmennfag med spesialisering i matematikk og engelsk. Når tanken om å satse innenfor treningsbransjen gjorde seg mer og mer gjeldende, hoppet hun på PT-utdanningen hos Akademiet for personlig trening og tok dette parallelt med full jobb som lærer. Nå bruker hun sin erfaring innen pedagogikk og trening til å veilede kundene til en bedre hverdag.

«For mange oppleves treningen som en byrde», sier Kathrine. «Det viktigste er å få folk til å gjøre noe! Mitt ønske er å nå flest mulig, og spesielt de som ikke kommer seg ut - jeg vil hjelpe dem til en bedre livstil og ny hverdag», sier en engasjert Kathrine.

For Kathrine er noe av det viktigste å se kundene sine, motivere og gi dem gode tilbakemeldinger. «Jeg har prøvd webcoaching, men det ble for upersonlig og tungvint. Med ALTINA kan jeg gi tilbakemelding direkte til kunden med engang øktene er gjennomført - det er veldig motiverende for kunden å få tilbakemelding så raskt. Erfaringene med ALTINA er veldig positiv. Det tar litt tid å komme i gang og skjønne oppbyggingen, men deretter sparer man mye tid. Jeg kan følge opp kundene på en helt annen måte. Kundene blir også mer bevisste på hva de gjør - ‘åhh, har jeg løftet så mye?’ er en tilbakemelding jeg ofte har fått».

Tidligere opplevde Kathrine at noen kunder ikke klarte å gjennomføre det som ble avtalt. Men en av erfaringene med å bruke ALTINA er at det oppstår en slags forpliktelse for kunden til å gjennomføre øktene som er avtalt - de ligger på mobilen. «Når øktene ligger i kalenderen på mobilen med faktisk tid og hva som skal gjøres, oppleves det forpliktende og de er lettere å gjennomføre - ‘Mandag klokken 17.30 trener du styrke …’. og da er dette tidspunktet faktisk satt av til trening».

Kathrine har i dag full kundeliste og har venteliste. Med ALTINA håper hun å få kapasitet til å hjelpe og følge opp flere til en bedre og aktiv hverdag.